Fursecuri fragede cu ciocolata si aroma de menta

Postat de Ina in Dulciuri
19 Dec 2014 | 4381 vizualizari
Fursecuri fragede cu ciocolata si aroma de menta

Fragede si aromate. Reteta preluata de la Laura ( scumpicioasa noastra ), careia-i multumesc :-*

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 200 g Rama mit Butter
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr ciocolata neagra topita
  • 1 ou
  • 2 linguri cacao
  • o lingura aroma/ esenta de menta

Mod de preparare

Tinem Rama mit Butter  la temperatura camerei pana se inmoaie, dupa care o mixam impreuna cu zaharul pudra  si ciocolata topita .

Adaugam oul , apoi aroma / esenta de menta si mixam in continuare.  Incorporam apoi cacaoa si faina , in doua transe, omogenizand bine aluatul.

Compozitia se pune in presa de fursecuri si se spriteaza diverse forme in tava tapetata cu hartie de copt . 

Coacem fursecurile in cuptorul preincalzit, cca. 8-10 minute.

Lasam sa se raceasca si le putem pudra cu zahar sau glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu ciocolata si aroma de menta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Poale-n brau - reteta traditionala de placinte moldovenesti

Postat de RODIMUR

Poale-n brau - reteta traditionala de placinte moldovenesti

Cum se face Poale-n brau - reteta traditionala de placinte moldovenesti Se face un aluat potrivit de moale din făină, drojdie, zahăr, cele două gălbenușuri, vanilie și laptele cald....

Citeste continuarea

Desert ciocolata de casa cu menta

Postat de mirela0911

Desert ciocolata de casa cu menta

Intr-o craticioara se pune apa cu zaharul. Se amesteca si se pune pe foc mic sa fiarba pana se leaga ca un sirop. Se adauga untul si se amesteca pane se topeste acesta si se omogenizeaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.12.2014, 20:32
ce bine arata!
la 19.12.2014, 20:33
Yamy ce bine arata! !!!
la 19.12.2014, 20:37
Logic,ca le-ai adus si pe astea...
la 19.12.2014, 20:39
Si eu le fac
la 19.12.2014, 20:42
like!!!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking