Fursecuri fragede cu ciocolata si aroma de menta

Postat de Ina in Dulciuri
19 Dec 2014 | 4258 vizualizari
Fursecuri fragede cu ciocolata si aroma de menta

Fragede si aromate. Reteta preluata de la Laura ( scumpicioasa noastra ), careia-i multumesc :-*

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 200 g Rama mit Butter
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr ciocolata neagra topita
  • 1 ou
  • 2 linguri cacao
  • o lingura aroma/ esenta de menta

Mod de preparare

Tinem Rama mit Butter  la temperatura camerei pana se inmoaie, dupa care o mixam impreuna cu zaharul pudra  si ciocolata topita .

Adaugam oul , apoi aroma / esenta de menta si mixam in continuare.  Incorporam apoi cacaoa si faina , in doua transe, omogenizand bine aluatul.

Compozitia se pune in presa de fursecuri si se spriteaza diverse forme in tava tapetata cu hartie de copt . 

Coacem fursecurile in cuptorul preincalzit, cca. 8-10 minute.

Lasam sa se raceasca si le putem pudra cu zahar sau glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu ciocolata si aroma de menta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert placinta simpla cu mere

Postat de panacris

Desert placinta simpla cu mere

Foile de plăcintă se lasă la dezghețat, peste noapte în frigider. Merele se spală, se taie în două, se curăță de semințe și codițe, atenție nu se curăță de coajă,...

Citeste continuarea

Prajitura cu crema de capsuni

Postat de Constelatialeu

Prajitura cu crema de capsuni

Blat :Margarina la temperatura camerei o mixam cu zaharul pana acesta se topeste,apoi adaugam galbenusurile,omogenizam.Adaugam amoniacul stins cu zeama de lamaie si faina cernuta.Albusurile cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.12.2014, 20:32
ce bine arata!
la 19.12.2014, 20:33
Yamy ce bine arata! !!!
la 19.12.2014, 20:37
Logic,ca le-ai adus si pe astea...
la 19.12.2014, 20:39
Si eu le fac
la 19.12.2014, 20:42
like!!!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking