Ingrediente
- 300 g faina
- 200 g Rama mit Butter
- 100 gr zahar pudra
- 100 gr ciocolata neagra topita
- 1 ou
- 2 linguri cacao
- o lingura aroma/ esenta de menta
Mod de preparare
Tinem Rama mit Butter la temperatura camerei pana se inmoaie, dupa care o mixam impreuna cu zaharul pudra si ciocolata topita .
Adaugam oul , apoi aroma / esenta de menta si mixam in continuare. Incorporam apoi cacaoa si faina , in doua transe, omogenizand bine aluatul.
Compozitia se pune in presa de fursecuri si se spriteaza diverse forme in tava tapetata cu hartie de copt .
Coacem fursecurile in cuptorul preincalzit, cca. 8-10 minute.
Lasam sa se raceasca si le putem pudra cu zahar sau glazura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu ciocolata si aroma de menta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|