Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele

Postat de Valclaudia in Dulciuri
11 Mai 2014 | 2112 vizualizari
Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele

Ingrediente

  • Decor:
  • 100 gr. nuca de cocos
  • 50 gr. bombonele colorate
  • Aluat:
  • cca 600 gr. faina alba
  • 200 gr. nuca macinata
  • 150 gr zahar tos
  • 1/2 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • o mana de stafide
  • 2 linguri pudra din coaja de portocala confiata
  • 2 oua
  • 250 gr. smantana
  • 250 gr. unt sau margarina la temperatura camerei

Mod de preparare

Amestecam ingredientele umede cu cele uscate, obtinem un aluat elastic pe care-l lasam cca 30 minute la rece.

Scoatem aluatul din frigider, rupem bucatele mici de aluat pe care le modelam sub forma de bilute in mana, apoi le tavalim prin amestecde nuca de cocos si bombonele colorate si le asezam in tava pe hartie de copt.

Coacem fursecurile la temperatura moderata cca 35 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri imbracate in nuca de cocos si bombonele" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cozonac Rozenkrantz

Postat de Constelatialeu

Cozonac Rozenkrantz

Mai intai, am caramelizat zaharul. Am pus cele 12 linguri de zahar in cratita si l-am caramelizat, cu grija sa nu-l ardem ca se amaraste. Dupa ce s-a caramelizat, am imbracat peretii cratitei cu...

Citeste continuarea

Tarta cu 3 feluri de gem

Postat de RuxyRux

Tarta cu 3 feluri de gem

Untul rece taiat felii se amesteca cu faina cernuta, zaharul pudra, cu oul, sarea, praful de copt si vanilia si se framanta pana la omogenizare. Se mai infaineaza usor cu o mana de faina si se da...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.05.2014, 17:13
Bune!
la 11.05.2014, 17:16
Ce bunatati
la 11.05.2014, 17:20
Se topesc in gura!
la 11.05.2014, 17:29
bune, foarte bune..
la 11.05.2014, 17:59
bravo. bune-bune!!! pup

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking