Fursecuri inimioare ptr Cris2711...LA MULTI ANI....

Postat de caroline in Prajituri
27 Noi 2011 | 4792 vizualizari
Fursecuri inimioare ptr Cris2711...LA MULTI ANI....

propun azi niste fursecuri inimioara si le ofer cu mare drag sarbatoritei Cris...din inima... :)

Ingrediente

  • 180 gr faina tip 00
  • 100 gr unt sau margarina
  • 60 gr zahar
  • vanilie
  • 1 ou
  • coaja de la 1 lamaie
  • zahar pudra

Mod de preparare

Faina se amesteca cu o jumatate lingurita vanilie,untul (la temperatura camerei) si galbenusul de la ou.

Se amesteca totul cu o lingura de lemn.

Se adauga zaharul si coaja de lamaie.

Se amesteca in continuare cu lingura de lemn ca apoi sa continuam cu mina pina la formarea unei mingi care sa nu se lipeasca.

Aluatul se inveleste si se da la frigider pentru 30 minute.

Se pune aluatul pe plansa de lucru si se intinde cu ajutorul unui sucitor.

Cu ajutorul unei forme se creeaza inimioarele.

Se aseaza fursecurile intr-o tava acoperita cu hirtie de copt,in cuptorul incins in prealabil,la 180 grade celsius pentru 15 minute.

Cind sunt gata se lasa sa se raceasca si apoi ii acoperim cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri inimioare ptr Cris2711...LA MULTI ANI...." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert gogosi aerate umplute cu crema caramel

Postat de merisor67

Desert gogosi aerate umplute cu crema caramel

Pentru aluat, punem într-un vas, pe foc, apa cu untul și sarea, iar când untul se topește și compoziția atinge punctul de fierbere, adăugăm toată făina și amestecăm intens...

Citeste continuarea

Rulada cu ganache de cappuccino

Postat de caroline

Rulada cu ganache de cappuccino

Mai intai pregatim ganache-ul deoarece va trebui sa stea la frigier. Punem intr-o craticioara frisca lichida impreuna cu ciocolata rupta in bucati si amestecam cu o lingura de lemn pana ce...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.11.2011, 15:06
la multi ani inca o data....
la 27.11.2011, 15:28
Ce romantic mersi Caroline draga mea ce gest minunat ce frumoase sunt si cat de delicioase
la 27.11.2011, 15:34
Ce norocoasa-i Cris , prietenenutele care o iubesc , i-au facut dulciurele de ziua ei .
SA NE TRAIASCAAAAAAAAAAAAAAA !!!
la 27.11.2011, 15:35
sunteti minunate ,stiu eu de ce mi-e tare drag de voi si ma hlizesc aici cu zilele si orele cu voi,sunteti prietene adevarate
la 27.11.2011, 15:49
excelente

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking