Fursecuri M&M

Postat de CameliaComan in Dulciuri
6 Noi 2016 | 6641 vizualizari
Fursecuri M&M

Aceste fursecuri sunt foarte fragede si bune. Pentru acesta reteta m-am inspirat de pe blogul lui Edith. Sunt delicioase! 

Ingrediente

  • 220 g faina
  • 40 g cacao
  • 200 g dulceata/gem
  • 140 g zahar
  • 80 ml ulei
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • bomboane M&M

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam faina, cu cele 40 g de cacao, praful de copt si sarea. Trecem prin sita acest amestec o singura data. Intr-un alt bol mixam gemul/dulceata, zaharul si uleiul. Adaugam jumatate din amestecul solid peste amestecul cu gem/dulceata. Omogenizam. Adaugam si restul de faina si amestecam cu mana pana se omogenizeaza. Adaugam faina in functie de consistenta gemului. Trebuie sa obtinem un aluat moale, care nu se lipeste de maini. Formam bilute din aluat si le aplatizam. Adaugam cate 2-3  bomboane M&M. Tapetam o tava cu hartie de copt si apoi punem fursecurile. Le lasam la 180 C timp de 10 minute. Ca sa ramana moi trebuie sa le pastram intr-o cutie cu capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri M&M" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Brownies cu crema de branza

Postat de xana

Brownies cu crema de branza

Topim ciocolata, uleiul si margarina intr-o cratita cu fundul gros la foc mic. Dupa ce s-au topit, luam de pe foc, adaugam zaharul si vanilia si amestecam bine. Batem cele 4 oua, dar nu mult,...

Citeste continuarea

Biscuiti cu fulgi de ovaz si merisoare

Postat de deyutzky

Biscuiti cu fulgi de ovaz si merisoare

Topim untul peste care adaugam zaharul brun. Amestecam pana cand zaharul se topeste. Adaugam ouale si esenta de vanilie si amestecam compozitia. Punem fulgii de ovaz si merisoarele si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.11.2016, 21:28
Esti de belea, mai opreste-te.....
la 06.11.2016, 21:29
Incerc, dar nu pot.
la 06.11.2016, 21:29
Delicioase!
la 06.11.2016, 21:31
Camy!!!! Buune !!!!
la 06.11.2016, 21:34
ce-ai mai fursecarit ))

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking