Fursecuri spritate cu portocale

Postat de andaoana in Dulciuri
7 Mar 2016 | 2463 vizualizari
Fursecuri spritate cu portocale

Am pregatit aceasta reteta pentru a face niste martisoare comestibile . Au iesit foarte gustosi si fragezi.Sper sa le fi placut celor care le-au primit 

Ingrediente

  • 250 gr faina
  • 50 gr cacao
  • 100 gr zahar pudra sau 80 gr Green Sugar
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • coaja de la o portocala
  • 100 ml suc suc de portocala
  • 5 gr praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara
  • praf de sare

Mod de preparare

Ouale impreuna cu zaharul sau indulcitorul le mixam pana cand devine o spuma de o culoare galben deschis.

 Adaugam scortisoara , coaja si sucul de portocala si sarea . Omogenizam putin si adaugam jumate din faina (faina amestecata inainte cu praful de copt) si jumate din ulei. Omogenizam si adaugam si restul de faina si ulei ramas. Vom obtine un aluat foarte fin si usor moale .

Aluatul il punem intr-o forma de biscuit si incepem sa formam biscuitii .

Dam tava la cuptorul incins la 180 grade si lasam cam 15 minute .

 Lasati sa se raceasca si asezati biscuit in cutie metalica pentru pastrare , asta daca mai aveti ce .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri spritate cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert gogosi umplute cu dulceata

Postat de RODIMUR

Desert gogosi umplute cu dulceata

Se pune făina în vasul pentru frământat și în mijlocul ei se face un cuib în care se pun drojdia mărunțită, zahărul, sarea, vanilia, oul și puțin lapte cald, Se...

Citeste continuarea

Desert pasca fara aluat cu branza dulce, smantana si stafide aurii

Postat de RuxyRux

Desert pasca fara aluat cu branza dulce, smantana si stafide aurii

Se cerne faina, se separa ouale, se pun albusurile cu zaharul in vasul de mixer, se mixeaza ca pentru bezea sa devina ferme. Galbenusurile se pun intr-un bol, se freaca cu sare. Untul se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.03.2016, 15:11
delicioase
la 07.03.2016, 15:27
Ce frumos !!! felicitari
la 07.03.2016, 15:32
Spritate, coafate, tare cochete zic...
la 07.03.2016, 15:36
Si din astia vreau! Muuuuulti!
la 07.03.2016, 15:55
multumesc

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking