Fusilli Bolognese

Postat de panacris in Fusilli
7 Feb 2020 | 383 vizualizari
Fusilli Bolognese

Pastele cu orice fel de sos, mereu mă scot din impas, pentru un prânz sau chiar cină în Casa Zmeilor! ;) Spor și poftă bună!

Ingrediente

  • Paste Fusilli cca. 500 g.,
  • Carne tocată amestec vită-porc cca. 1000 gr.
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Sare de mare 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 lingură,
  • Oregano 1 lingură,
  • Vin alb demisec cca. 300 ml,
  • Bulion 500 ml,
  • Roșii tocate în bullion cca. 500g.

Mod de preparare

Carnea tocată se rumenește ușor în uleiul de măsline într-un vas cu fundul gros sau vasul Wok.

După ce s-a evaporat tot lichidul lăsat de carne, se asezonează cu sare, piper și oregano.

Se adaugă bulionul diluat cu putina vin, roșiile tocate în bulion si se mai lasă la fiert cca. 10 minute.

Pastele se fierb al dente (cca. 8 minute dupa primul clocot!!!) în apă cu sare și un strop de ulei de măsline. 

 Pastele se servesc alături de sosul de mai sus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli Bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Retete similare

Fusilli bolognese cu soia

Postat de DinDragostePentruGatit

Fusilli bolognese cu soia

Se fierb pastele în multă apă cu sare. Se trec printr-un jet de apă rece după care se stropesc cu puțin ulei de măsline. Sosul: Se călește ceapa (tocată mărunt)...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 07.02.2020, 20:06
Arată minunat...!
la 07.02.2020, 20:19
Papa bun pentru Zmei
In sfarsit ai reusit sa postezi reteta .
la 07.02.2020, 20:28
la 07.02.2020, 20:33
Fuse si se duse...
la 07.02.2020, 20:56
Mihaela e a doua rețetă cu fusilli

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking