Ingrediente
- Paste Fusilli cca. 500 g.,
- Carne tocată amestec vită-porc cca. 1000 gr.
- Ulei de măsline 2 linguri,
- Sare de mare 1 lingură,
- Piper proaspăt măcinat 1 lingură,
- Oregano 1 lingură,
- Vin alb demisec cca. 300 ml,
- Bulion 500 ml,
- Roșii tocate în bullion cca. 500g.
Mod de preparare
Carnea tocată se rumenește ușor în uleiul de măsline într-un vas cu fundul gros sau vasul Wok.
După ce s-a evaporat tot lichidul lăsat de carne, se asezonează cu sare, piper și oregano.
Se adaugă bulionul diluat cu putina vin, roșiile tocate în bulion si se mai lasă la fiert cca. 10 minute.
Pastele se fierb al dente (cca. 8 minute dupa primul clocot!!!) în apă cu sare și un strop de ulei de măsline.
Pastele se servesc alături de sosul de mai sus.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli Bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|