Ingrediente
- 400 gr fusilli colorate
- 400 gr carne tocata
- 2 cepe
- 4-5 catei de usturoi
- 3 ardei grasi
- 2 morcovi
- 300 gr ciuperci
- 3-4 tije de telina
- 5-6 rosii
- 1 pahar de vin alb
- 1 cana de supa de legume sau pui
- sare,piper,oregano
Mod de preparare
Ceapa tocata se pune la calit in putin ulei.Adaugam morcovul dat pe razatoare si ardeiul tocat marunt.Cand legumele s-au inmuiat putin adaugam usturoiul taiat foarte marunt,ciupercile taiate felii,tijele de telina.Adaugam carnea,rosiile taiate marunt,sare,piper,oregano dupa gust.Completam cu vinul si supa dupa care lasam sa fiarba bine la foc mic.
Acest sos trebuie sa fiarba foarte incet si destul de mult timp(aproape 2 ore).Daca lichidul scade in tipul fierberii prea tare mai adaugam cate putina apa.
Pastele se fierb in apa cu sare pentru 8-10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli colorate cu ragu" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
|