Ingrediente
- paste fusilli
- carne tocata de porc
- 1 dovlecel zucchini
- 1 rosie mare
- 1 ceapa alba
- 2 catei de usturoi
- 3-4 linguri bulion
- 50 ml vin rose
- ulei de masline
- sare/piper
Mod de preparare
Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in ulei de masline.
Adaugam carnea tocata peste ceapa,punem condimentele,vinul si lasam sa scada,dupa care adaugam apa pana cand se fierbe carnea(cca 30 minute).
Dovlecelul il lasam cu coaja si il taiem in doua si feliute subtiri,iar rosia o taiem cuburi,iar usturoiul il zdrobim.Se adauga peste carnea tocata,se mai adauga putina apa si bulionul si se mai lasa circa 10 minute pe foc.
Intr-o oala punem apa cu sare la fiert,dupa ce da in clocot se adauga pastele.
Peste sosul format din carne tocata se pun pastele scurse de apa,se amesteca bine si se lasa 2-3 minute pe foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu carne tocata si zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|