Fusilli cu carne tocata

Postat de adasev12 in Fusilli
15 Feb 2011 | 11083 vizualizari
Fusilli cu carne tocata

mi-a mai ramas o mana de carne tocata si cateva ciupercute...si nu prea stiam ce sa fac cu ele,...

Ingrediente

  • 250 g carne tocata
  • 250 g paste fusili
  • 1/4 ceapa
  • 2 catei d eusturoi
  • 1 fir mic de telina
  • 1/2 ardei
  • 1/2 conserva de rosii intregi
  • 2 lg bulion
  • 2 lg smantana
  • patrunjel verde, oregano o foaie de dafin, ulei de masline

Mod de preparare

mai intai am pregatit carnea tocata: am taiat ceapa , ardeiul , usturoiul si telina marunt, am calit putin in ulei de masline, apoi am adaugat rosiile taiate marunt. am mai lasat la inabusit sub capac cateva minute apoi am adaugat carnea si ciupercile taiate marunt, am amestecat bine si am lasat la fiert cu o cana de apa, am adaugat si foaia de dafin si oregano, putina sare. am lasat sa fiarba la foc mic pana a fost gata carnea...am mai pus putin bulion si cu o lingurita de amidon am facut un pic de ingrosala, pt a strange sosul. am adaugat patrunjel verde,o lg de smantana si am stins focul.

pastele le-am fiert  cu apa  cu sare si ulei 10 min, le-am scurs si asa calde le-am portionat in farfurii apoi am turnat sosul deasupra. la alegere se mai poate adauga o lg de smantana...eu asa am servit....

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Paste cu carne de pui si sos bechamel

Postat de mirela0911

Paste cu carne de pui si sos bechamel

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert, se strecoara de apa. Se curata ceapa, se spala si se taie marunt. Se pune uleiul la incins intr-o...

Citeste continuarea

Fusili tricolore bolognese

Postat de katty

Fusili tricolore bolognese

Tocam ceapa fin dupa ce am curatat-o si am spalat-o. In uleiul incins punem ceapa la calit. Cand ceapa a devenit translucida, adaugam usturoiul taiat fin, apoi carnea tocata. Amestecam constant...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.02.2011, 09:20
foarte bun
la 15.02.2011, 09:43
ai facut ceva bun bun
la 15.02.2011, 11:24
ptr inventivitate !
la 15.02.2011, 11:26
la 15.02.2011, 11:36

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking