Ingrediente
- 250 gr fusilli
- 4 carnati tip "salcice" (sau 250 gr carne tocata de porc)
- 2 catei usturoi
- sare
- piper
- ulei masline
- 4-5 ciuperci
- un pic delikat
- 2 linguri smantana
- busuioc
- 1 cescuta vin alb
Mod de preparare
Pui o tigaie cu 1 lingura de ulei la incins si apoi pui usturoiul tocat marunt. Calesti pentru 2 minute. Adaugi ciupercile taiate felii si vinul si lasi pe foc vreo 20 de minute.
In acest timp pui pastele la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert le scurgi, le clatesti cu apa rece si le lasi deoparte. In tigaie adaugi si carnatii sau carnea tocata si mai lasi 20 de minute sa fiarba. Cand e fiarta carnea adaugam smantana, piperul, sarea, delikatul, busuiocul si amestecam bine.
Le mai lasam putin pt a se amesteca aromele apoi rasturnam pastele fierte peste ciuperci si amestecam. Se servesc cu vin alb. :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|