Fusilli cu kaizer si smantana

Postat de gaby_d in Fusilli
30 Sep 2020 | 4980 vizualizari
Fusilli cu kaizer si smantana

Fusilli cu kaizer si smantana, o alta reteta cu paste care la noi se cere , dar o evit uneori, ca nu-i chiar asa usoara pe cat de buna este 😉 Savuroase, nimic de zis,  grozav de bune, extrem de rapide, cu ingrediente putine.

Ingrediente

  • 250 g Fusilli Barilla
  • 80 g kaizer afumat
  • 2 galbenusuri
  • 300 ml smantana fermentata
  • un catel usturoi
  • o lingura cu varf parmezan ras
  • puteti inlocui parmezanul cu branza Gouda
  • daca nu aveti kaizer il puteti inlocui cu muschi file afumat

Mod de preparare

Pui la fiert pastele in apa cu sare.

Nu le vei adauga decat atunci cand apa va da in clocot si le vei fierbe conform indicatiilor de pe cutie.

In timp ce fierb ocupa-te de sos.

Taie fasii subtiri kaizerul, apoi portioneaza-l in bucati mai mici.

Pune o lingura de ulei la incins iar cand s-a infierbantat bine pune kaizerul si un catel de usturoi.

Amesteca constant pana cand kaizerul e bine sotat.

Scurge grasimea si scoate usturoiul. Scurge pastele si opreste 100 ml din zeama in care au fiert.

Pune intr-un vas kaizerul si adauga galbenusurile batute bine si amestecate cu smantana. Pune si zeama oprita de la paste. Potriveste gustul de sare (ai grija ca si pastele vor fi usor sarate).

Omogenizeaza amestecand usor, pune pastele si parmezanul si amesteca totul pana cand pastele sunt bine cuprinse de sos.

Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu kaizer si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Retete similare

Fusilli cu sos ragu la cuptor

Postat de farfuriavesela

Fusilli cu sos ragu la cuptor

Punem pastele la fiert in apa cu sare si doi stropi de ulei, respectand instructiunile de pe ambalajul acestora. Sosul ragu Intr-o tigaie punem putin ulei si adaugam telina si morcovul...

Citeste continuarea

Paste cu smantana si parmezan

Postat de oanapl

Paste cu smantana si parmezan

Fierbi pastele în multă apă fierbinte cu sare, apoi le scurgi bine de apă. Încingi uleiul È™i pui usturoiul È™i ardeiul tăiate felii È™i laÈ™i să se călească 5 minute, apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.09.2020, 09:25
Cum îmi plac mult pastele, acest preparat mi se pare o idee excelentă...!
la 30.09.2020, 10:20
Bune, bune!
la 30.09.2020, 11:04
Bune!
la 30.09.2020, 13:43
la 30.09.2020, 18:22

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking