4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Pastele sunt întotdeauna preferatele mele şi ale întregii familii.
Ingrediente
Mod de preparareCurăţăm legumele şi le tăiem cubuleţe mici, după care încingem uleiul şi le sotăm puţin. Spălăm carnea o ştergem cu un prosop absorbant, apoi o tăiem şi pe ea cubuleţe şi o punem peste legume la sotat. Când s-a rumenit puţin stingem cu apă, adăugăm pasta de legume şi sucul de roşii şi lăsăm la fiert, potrivim de sare şi piper. Până se pregăteşte carnea, punem apă la fiert şi pregătim pastele. După ce s-au fiert pastele le scoatem într-o strecrătoare şi le spălăm cu apă rece pentru a nu se lipi. La final asanblăm astfel: pe o farfurie punem paste apoi sosul lasat de la carne cu legume şi bucăţile de piept de pui. Decorăm cu frunzuliţe de pătrunjel. Poftă bună! Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de mirela0911
Se conecteaza aparatul la sursa de curent. Se seteaza pe functia High pentru 2 ore. Se pune 2 lg de ulei in vasul aparatului. Ceapa se curata si se taie marunt. Se pune in vas peste ulei. Se asaza...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Se pun pastele la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se taie pieptul de pui in bucatele mici si se pune la calit in uleiul incins. Se amesteca pana se rumeneste bine...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|