Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere

Postat de caroline in Paste
23 Oct 2015 | 3015 vizualizari
Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere

Ingrediente

  • 320 gr paste tip fusilli
  • 160 gr ton in ulei de masline
  • 1 vanata
  • 30 gr capere
  • 30 gr masline negre
  • 4 linguri cu ulei masline
  • 2 catei usturoi
  • menta
  • sare
  • piper
  • parmezan ( optional)

Mod de preparare

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa fierbe, punem sare si pastele .Le fierbem pentru 11 minute amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele. 

Vanata se spala, se taie capetele , apoi taiem cuburi . 

Caperele se trec sub jet de apa rece . 

Tonul se scurge bine de uleiul din conserva si se marunteste cu ajutorul unei furculite . 

Punem ulei intr-o tigaie .Cand uleiul s-a incins , calim usturoiul curatat impreuna cu vanata .Amestecam din cand in cand cu o spatula de lemn . Presaram sare .Cand vanata s-a calit , o punem intr-o farfurie . 

In aceeasi tigaie punem la calit tonul , presaram sare si piper , adaugam maslinele fara samburi taiate in jumatate si caperele. Dupa cateva minute adaugam vanata si menta tocata .Amestecam totul bine . 

Pastele scurse bine de apa , le adaugam in tigaie si amestecam usor . 

Se servesc calde presarate optional cu parmezan .

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu sos de capsune si susan

Postat de rhapsody

Paste cu sos de capsune si susan

1. Pentru sos pune 200 g capsune impreuna cu zaharul si cu zeama de lamaie intr-o cratita cu fund dublu la foc mic pentru 5-7 min. Baga-le apoi intr-un blender si mixeaza-le pana obtii un piure....

Citeste continuarea

Laste cu branza si ceapa verde

Postat de mihaelar63

Laste cu branza si ceapa verde

Spalati si taiati rondele ceapa verde . Feliati ceaafa afumata. Puneti cefa la prajit intr-o tigaie teflonata-Wok- incapatoare . Pentru rapiditate infierbantati 1 l apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.10.2015, 16:20
ce bine arata,vin la o portie
la 23.10.2015, 16:21
Bya ... cu mare drag
la 23.10.2015, 16:33
Bun ?
la 23.10.2015, 16:34
tare, tare gustoase!
la 23.10.2015, 16:36

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking