Fusilli cu tocanita de hrib

Postat de Pungasa_Rogue in Fusilli
31 Oct 2015 | 3027 vizualizari
Fusilli cu tocanita de hrib

Astazi am fost prin padure si, spre fericirea mea, am gasit un hirb mare. Bucuria a fost si mai mare cand am vazut cat de curat este inauntru (nu avea musafiri nepoftiti). Si ce sa zic...am trecut la treaba, ca tot poftisem pe-aici pe bucataras la paste cu hribi.

Ingrediente

  • 100 g fusilli + 1 l apa pentru fierberea acestora + putina sare;
  • doua linguri ulei;
  • o ceapa;
  • un hrib mare (circa 300-400g);
  • sare;
  • 150 ml apa;
  • doua fire de marar.

Mod de preparare

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca, apoi se pune in uleiul incins cu putina sare si se caleste.

Hribul se curata de pamant, se spala si se taie cubulete, apoi se pune peste ceapa si se caleste putin, amestecand continuu ca sa nu se prinda, dupa care se adauga apa si se amesteca des. Se fierbe in continuare pana cand scade toata apa. La final se potriveste de sare.

Intre timp, se pun litrul de apa si sarea la foc intr-o oala si cand dau in clocote se adauga pastele si se fierb conform timpului indicat pe ambalaj. Se iau cu o spumiera si se aseaza pe farfurie, apoi se adauga tocanita cu hrib, iar pe deasupra se presara marar verde tocat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu tocanita de hrib" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Fusili cu sos de carne

Postat de mihaelar63

Fusili cu sos de carne

 Legumele se curata si se maruntesc cu ajutorul robotului . Chorizo se taie rondele si se prajeste in uleiul de masline ca sa imprumute acestuia aroma si gustul . Cand...

Citeste continuarea

Paste cu legume la cuptor

Postat de caroline

Paste cu legume la cuptor

Spalam legumele.Morcovul il curatam si il taiem in doua pe lung apoi felii subtiri.Tijele de telina le taiem rondele.Usturoiul il curatam de coaja.Ardeiul gras il taiem in doua pe lung,eliminam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2015, 17:50
Bune!
la 31.10.2015, 18:02
bunnnnnnnnnn
la 31.10.2015, 19:07
la 31.10.2015, 20:33
la 31.10.2015, 20:45
bun

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking