Ingrediente
- 100 g fusilli + 1 l apa pentru fierberea acestora + putina sare;
- doua linguri ulei;
- o ceapa;
- un hrib mare (circa 300-400g);
- sare;
- 150 ml apa;
- doua fire de marar.
Mod de preparare
Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca, apoi se pune in uleiul incins cu putina sare si se caleste.
Hribul se curata de pamant, se spala si se taie cubulete, apoi se pune peste ceapa si se caleste putin, amestecand continuu ca sa nu se prinda, dupa care se adauga apa si se amesteca des. Se fierbe in continuare pana cand scade toata apa. La final se potriveste de sare.
Intre timp, se pun litrul de apa si sarea la foc intr-o oala si cand dau in clocote se adauga pastele si se fierb conform timpului indicat pe ambalaj. Se iau cu o spumiera si se aseaza pe farfurie, apoi se adauga tocanita cu hrib, iar pe deasupra se presara marar verde tocat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu tocanita de hrib" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|