Ingrediente
- - 300 gr. fusilli tricolore (au mai multa culoare);
- - ulei de masline extravirgin;
- - 1 ceapa medie;
- - 3 catei de usturoi;
- - 150 gr, surimi congelat;
- - 50-100 gr. cascaval ras (optional);
- - o conserva rosii in bulion (eu am pus ketch-up facut in casa);
- - 1 lingurita rasa cimbru;
- - sare, piper dupa gust
Mod de preparare
Punem apa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca adaugam putina sare si fusilli.
Le lasam sa fiarba cat timp este indicat pe pachet (aproximativ 8-9 minute).
Decongelam surimi si ii taiem bucati potrivite (de grosimea unui deget).
Tocam ceapa si o punem la calit in putin ulei de masline. Pasam (dam la blender) rosiile si sosul din conserva si il adaugam peste ceapa calita.
Amestecam si lasam sa dea intr-un clocot.
Presaram cimbru, sare, piper si adaugam fusilli fierte cu putin din apa in care au fiert (aproximativ 50 ml).
Amestecam bine, adaugam usturoiul pisat, surimi si oprim focul.
Asezam fusilli pe farfurie, picuram cu putin ulei de masline, radem putin/mult cascaval deasupra, putin cimbru si papam.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli tricolore cu surimi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|