Garnitura cartofi cu branza la cuptor, reteta simpla si savuroasa

Postat de Bunica in Aperitive / Garnituri
18 Ian 2012 | 94641 vizualizari
Garnitura cartofi cu branza la cuptor, reteta simpla si savuroasa

Garnitura cartofi cu branza la cuptor, reteta simpla si savuroasa N-am facut de ceva vreme" Cartofi cu branza la cuptor"si.....m-am gandit ca ar fi buni. A mancat nepoata mea doua portii!

Ingrediente

Ingrediente pentru Garnitura cartofi cu branza la cuptor, reteta simpla si savuroasa:

  • 6 cartofi potriviti
  • 300 g branza de vaca
  • 2 oua
  • 2 linguri de smantana
  • 100 g cascaval
  • 2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Cum se prepara Garnitura cartofi cu branza la cuptor, reteta simpla si savuroasa:

Cartofii se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Ouale se amesteca bine cu smantana. Branza se rade. Se pregateste o tava sau un vas termorezistent si se unge cu ulei

Cartofii se taie rondele si se asaza in tava: un rand de cartofi, branza rasa, cartofi si deasupra se pun ouale cu smantana si cascavalul ras pe razatoarea cu orificii mici.

Se da tava la cuptor pana se rumeneste deasupra.

Sa incercati si reteta de Cartofi frantuzesti cu ciuperci, sunt super buni sau reteta de Cartofi gratinati

D un mare succes s-a bucurat si reteta de Cosulete de cartofi umplute cu ciupercute

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura cartofi cu branza la cuptor, reteta simpla si savuroasa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (41)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Placinta aperitiv cu iaurt si foietaj

Postat de merisor67

Placinta aperitiv cu iaurt si foietaj

Mai intai decongelam foietajul, care tine loc de faina pentru ca se va umfla in amestec cu restul ingredientelor si se va coace frumos. Tocam ceapa si usturoiul si le inabusim in ulei si apa...

Citeste continuarea

Aperitiv saratele

Postat de sufletista

Aperitiv saratele

Intr-un bol, dam branza prin razatoare, adaugam sare, chimenul, amestecam, dupa care adaugam laptele in care am dizolvat praful de copt, untura, untul moale la temperatura camerei. Adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.01.2012, 20:24
la 18.01.2012, 20:25
buni, buni!
la 18.01.2012, 20:27
Buni,daca mananc juma' de portie imi stric dieta?
zi ca nu
la 18.01.2012, 20:37
la 18.01.2012, 21:03
bun,bun

Vezi toate comentariile (41)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking