Ingrediente
- 500 g paste cus-cus
- 3 lg ulei
- 1 litru apa
- sare, piper dupa gust
- 1 lg vegeta/delikat (de preferat homemade)
- 1 buc carnati
- 1/2 conserva fasole Kidney
- patrunjel verde
- friptura de pui/porc (orice preferati)
Mod de preparare
Mai intai se pune apa impreuna cu condimentele pe foc pentru a fierbe.
Intr-o cratita larga se pune uleiul, apoi pastele cus-cus. Se lasa putin sa se prajeasca, apoi se toarna apa fierbinte peste paste. Se amesteca si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand. Daca mai este nevoie, se mai adauga sare. Dupa ce au absorbit aproape toata apa, se stinge focul si se acopera pentru cateva minute.
Carnatul se taie felii si se prajeste usor intr-o tigaie. Se pune peste cus-cus impreuna cu fasolea kidney. Se amesteca totul, iar la final se adauga si patrunjel verde toocat.
Se serveste alaturi de o friptura si salata preferata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cus-cus cu friptura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|