Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei

Postat de ctlina in Supe/Ciorbe
19 Iul 2020 | 2098 vizualizari
Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei

'reteta de vara' O reteta rapida de vara. Facuta cu ce aveam in frigider, minunata seara si puteti congela o parte.  https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/gaspacho-cu-iaurt-castravete-rosii-si.html

Ingrediente

  • 2 rosii
  • 1/2 castravete
  • 1 ardel rosu
  • 1/2 ardel galben
  • 2 catei de usturoi
  • 1 iaurt cu lapte de capra -115 ml
  • 2 linguri otet balsamic de Modena
  • 2 linguri ulei de masline
  • 40 gr de ricotta sarata sau feta
  • sare, piper
  • paprika
  • busuioc proaspat

Mod de preparare

Curatati si spalati legumele.

Taiati-le bucati si puneti-le in robot pentru mixat.

Adaugati iaurtul, uleiul, otetul si 30 gr de ricotta.

Mixati tottul si condimentati dupa gust.

Puneti la rece intr-o cutie cu capac si lasati 4 h la rece inainte de a servi.

Serviti in verine sau in farfurii, decorati cu ricotta rasa, busuioc si otet balsamic.

Super bun, racoritor si gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de crap cu mazare si smantana

Postat de mihaelar63

Supa de crap cu mazare si smantana

Bucatile de crap se spala si se pun la fiert 10 minute in apa cu sare. Legumele se curata si se spala. Gogosarul, ceapa si coditele de patrunjel se toaca marunt si se calesc...

Citeste continuarea

Ciorba dulce din carne de strut

Postat de panacris

Ciorba dulce din carne de strut

Bucățile de gât de struț (sunt în genul feliilor de rasol de vițel!) se pun la fiert în apă rece, la foc rapid cca. 10 minute, apoi se spumează și se adaugă legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.07.2020, 18:47
la 19.07.2020, 18:58
foarte bun
la 19.07.2020, 21:00
la 19.07.2020, 21:35
Bun bun!
la 19.07.2020, 21:50

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking