Ingrediente
- 2 rosii
- 1/2 castravete
- 1 ardel rosu
- 1/2 ardel galben
- 2 catei de usturoi
- 1 iaurt cu lapte de capra -115 ml
- 2 linguri otet balsamic de Modena
- 2 linguri ulei de masline
- 40 gr de ricotta sarata sau feta
- sare, piper
- paprika
- busuioc proaspat
Mod de preparare
Curatati si spalati legumele.
Taiati-le bucati si puneti-le in robot pentru mixat.
Adaugati iaurtul, uleiul, otetul si 30 gr de ricotta.
Mixati tottul si condimentati dupa gust.
Puneti la rece intr-o cutie cu capac si lasati 4 h la rece inainte de a servi.
Serviti in verine sau in farfurii, decorati cu ricotta rasa, busuioc si otet balsamic.
Super bun, racoritor si gustos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|