Gazpacho Andaluz cu Blenderul Oster

Postat de AlexTeacher in Supe
18 Mar 2015 | 4768 vizualizari
Gazpacho Andaluz cu Blenderul Oster

Incearca o supa rece direct din bucataria spaniola, „atinsa” usor de aroma portocalei. Cu blenderul Oster vei obtine textura dorita, iar daca adaugi cateva cuburi de gheata la aceasta minunatie, se transforma in preparatul ideal pe care sa-l consumi intr-o zi calduroasa, cand ai cea mai mare nevoie de nutrienti si vitamine.

Ingrediente

  • rosii – 5 buc
  • castraveti – 3 buc
  • ardei gras verde – 2 buc
  • portocala – 2 buc
  • usturoi – 1 catel
  • ardei iute galben – 1/4
  • paine felii - 2 felii (taiate cubulete)
  • apa - 200 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Spalati si curatati castravetii

• taiati toate legumele si fructele cuburi si introduceti-le in blenderul Oster Reversible

• asezonati dupa gust

• introduceti si bucatile de paine inauntru si adaugati apa

• mixati si serviti cu crutoane aromate

- Optional puteti trece supa printr-o strecuratoare, pentru a separa pulpa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho Andaluz cu Blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa crema de sfecla rosie (Reteta Video)

Postat de Ina75

Supa crema de sfecla rosie (Reteta Video)

Tocam marunt ceapa. Taiem cartofii, morcovul si sfecla rosie in cuburi. Tocam marunt patrunjelul. Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul. Adaugam ceapa, amestecam si calim...

Citeste continuarea

Supa de pui cu galuste din faina de mei

Postat de Dya

Supa de pui cu galuste din faina de mei

Punem carnea de pui la fiert in apa rece si adunam spuma formata. Tocam legumele, le adaugam in supa si le lasam sa fiarba impreuna cam 20-30 de minute. Potrivim de gust cu sare, piper si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.03.2015, 11:05
la 18.03.2015, 11:09
la 18.03.2015, 11:14
la 18.03.2015, 11:30
un deliciu
la 18.03.2015, 11:31
Simplu, rapid si gustos!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking