Gem de capsune

Postat de RODIMUR in Dulceata / Gem
20 Iun 2019 | 2728 vizualizari

În general, sunt adepta dulcețurilor, dar acum au fost îndeplinite toate condițiile pentru a face un gem bun și dulce de căpșune aromate. Gemurile se fac relativ ușor și nu necesită multă migală. Problema care se pune în privința gemurilor este adeseori cantitatea de zahăr și timpul afectat preparării. Sunt multe persoane care vor să pună cât mai puțin zahăr, uitând că acesta este exact ingredientul care conservă și atunci nu-i de mirare că preparatul lor se acrește și fermentează... Așa că cine vrea să facă economie la zahăr, mai bine ar renunța la ideea de a prepara dulciuri (și aici nu mă refer la cei cărora, din motive de sănătate le este, oricum, interzis total zahărul). Sau poate folosi ingrediente artificiale de ultimă generație (E-uri...) dar cu siguranță, rezultatul nu va fi mulțumitor, sub toate aspectele. Din ingredientele de mai jos am făcut 4 borcane de 330 grame de gem bine legat de căpșune. Cine este interesat de rețetă, este rugat să citească atent și TIPS-urile de la sfârșit...

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 23.06.2019, 10:14
Mulțumesc, Daniela!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking