Gem de prune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura in Multicooking
4 Oct 2019 | 3207 vizualizari
Gem de prune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Sarbatorim toamna in toata splendoarea ei, incepand de la culorile ei parca pictate, pana la mancaruri delicioase si pline de aroma, la sarbatori frumoase si ganduri bune. Ca in fiecare an, sarbatorim Crocktober si al lui festival gustos de retete sanatoase, iar eu nu pot decat sa va recomand din nou, cu toata inima, sa va imprieteniti bucataria fie cu un slow cooker Crock-Pot, fie cu un Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Mai multe retete CrockPot aici  Ambele aparate sunt foarte harnice, de mare ajutor in bucatarie, mai ales atunci cand timpul trebuie impartit intre multe activitati. Detalii si retete grozave gasiti aici >>> http://bit.ly/2l33yGa

Ingrediente

  • 1 kg prune coapte bine
  • 100 gr miere naturala
  • 1 baton scortisoara
  • 3-4 cuisoare
  • miez nuci albe

Mod de preparare

Se pregatesc prunele: se spala, se desfac in jumatati, se scot samburii. Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent. In vasul aparatului se pun prunele, batonul de scortisoara, cuisoarele macinate. Se asaza capacul in pozitia inchis, se inchide supapa de eliberare aburi. Din meniul aparatului, se selecteaza programul Dessert, durata de gatire de 20 minute, apoi se apasa tasta Start. Odata terminat timpul de gatire, se desface supapa de eliberare aburi, folosind o manusa de bucatarie si un cleste. Dupa ce aburul s-a evaporat, se desface capacul cu atentie. Se adauga mierea, miezul de nuca, apoi se asaza din nou capacul in pozitia inchisa. Se inchide supapa de eliberare aburi, se mai selecteaza programul Dessert, cu durata de 10 minute, apoi se apasa tasta Start. Dupa terminarea programului, se desface din nou supapa de eliberare aburi, la fel cu ajutorul unui cleste si a unei manusi de bucatarie. Dupa ce s-a evaporat tot aburul, se desface capacul. Se amesteca usor cu ajutorul spatulei din dotare. Gemul fierbinte se pune in borcane sterilizate si se sigileaza cu capace. Multicookerul se deconecteaza de la sursa de curent. Sa va fie de folos!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de prune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Retete similare

Cheesecake cu ciocolata la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de diaconta

Cheesecake cu ciocolata la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune

 Pregatim mai întâi o forma cu pereti detasabili, cu diametrul de 18 cm. Forma folosita va trebui sa intre în interiorul aparatului Multicooker Express cu gatire sub...

Citeste continuarea

Orez picant cu pui si ciuperci la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de AdrianUdrea

Orez picant cu pui si ciuperci la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Mai intai pregatim toate ingredientele pe masa de lucru. Portionam carnea si o asezonam cu sare si piper, tocam ceapa si morcovul, dam usturoiul pe razatoare, clatim orezul, scurgem roșiile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.10.2019, 14:20
la 04.10.2019, 14:22
E asa bine sa gateasca altcineva in locul tau, sa nu mai fii nevoit sa pazesti cratita ))))
la 04.10.2019, 19:11
Bun!
la 04.10.2019, 20:59
Mmmm, ce bine miroase la tine, a gem de prune!
la 05.10.2019, 10:46
Bun!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking