Gem de prune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura in Multicooking
4 Oct 2019 | 236 vizualizari
Gem de prune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Sarbatorim toamna in toata splendoarea ei, incepand de la culorile ei parca pictate, pana la mancaruri delicioase si pline de aroma, la sarbatori frumoase si ganduri bune. Ca in fiecare an, sarbatorim Crocktober si al lui festival gustos de retete sanatoase, iar eu nu pot decat sa va recomand din nou, cu toata inima, sa va imprieteniti bucataria fie cu un slow cooker Crock-Pot, fie cu un Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Mai multe retete CrockPot aici  Ambele aparate sunt foarte harnice, de mare ajutor in bucatarie, mai ales atunci cand timpul trebuie impartit intre multe activitati. Detalii si retete grozave gasiti aici >>> http://bit.ly/2l33yGa

Ingrediente

  • 1 kg prune coapte bine
  • 100 gr miere naturala
  • 1 baton scortisoara
  • 3-4 cuisoare
  • miez nuci albe

Mod de preparare

Se pregatesc prunele: se spala, se desfac in jumatati, se scot samburii. Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent. In vasul aparatului se pun prunele, batonul de scortisoara, cuisoarele macinate. Se asaza capacul in pozitia inchis, se inchide supapa de eliberare aburi. Din meniul aparatului, se selecteaza programul Dessert, durata de gatire de 20 minute, apoi se apasa tasta Start. Odata terminat timpul de gatire, se desface supapa de eliberare aburi, folosind o manusa de bucatarie si un cleste. Dupa ce aburul s-a evaporat, se desface capacul cu atentie. Se adauga mierea, miezul de nuca, apoi se asaza din nou capacul in pozitia inchisa. Se inchide supapa de eliberare aburi, se mai selecteaza programul Dessert, cu durata de 10 minute, apoi se apasa tasta Start. Dupa terminarea programului, se desface din nou supapa de eliberare aburi, la fel cu ajutorul unui cleste si a unei manusi de bucatarie. Dupa ce s-a evaporat tot aburul, se desface capacul. Se amesteca usor cu ajutorul spatulei din dotare. Gemul fierbinte se pune in borcane sterilizate si se sigileaza cu capace. Multicookerul se deconecteaza de la sursa de curent. Sa va fie de folos!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de prune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Retete similare

Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura

Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pestele se curata si se portioneaza, se pudreaza cu sare. Rosiile si ceapa verde se spala. Ceapa se taie rondele marunte.   Crock-Pot Express Multicooker cu gătire sub presiune se...

Citeste continuarea

Plachie picanta de peste cu mamaliga la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Oana

Plachie picanta de peste cu mamaliga la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si seteaza programul Brown/Sote pentru 10 minute. Cand s-a incins adauga ceapa taiata solzisori si...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 04.10.2019, 14:20
la 04.10.2019, 14:22
E asa bine sa gateasca altcineva in locul tau, sa nu mai fii nevoit sa pazesti cratita ))))
la 04.10.2019, 19:11
Bun!
la 04.10.2019, 20:59
Mmmm, ce bine miroase la tine, a gem de prune!
la 05.10.2019, 10:46
Bun!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking