Stufat de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de merisor67 in Multicooking
17 Mai 2019 | 540 vizualizari
Stufat de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Am mai preparat stufat de iepure în modul clasic, pe aragaz, dar acest Stufat de iepure la multicooker crock pot express, a ieșit cu totul deosebit. Mult mai gustos și mult mai fragedă carnea. Este minunat acest multicooker crock pot express cu gătire sub presiune! Și îmi place că are inclus și programul slow cooking.

Ingrediente

  • carnea de la un iepure micuț
  • sare și piper
  • 30 ml ulei de floarea soarelui
  • 3 legături de ceapă verde
  • 2 legături de usturoi verde
  • 200 gr pastă de roșii cu ardei
  • 1 linguriță dulceață de ardei iuți
  • pătrunjel verde și ierburi de grădină, uscate

Mod de preparare

Porționăm carnea de iepure în bucăți mai mici și o curățăm de grăsime și pelicula de deasupra. Presărăm sare și piper peste carne și o lăsăm puțin la odihnit, cât pregătim restul ingredientelor.

Curățăm ceapa și usturoiul și le tocăm rondele. Amestecăm pasta de roșii cu dulceața de ardei iuți. Dacă tot am preparat multă dulceață de ardei iuți în toamnă, o tot includ în multe preparate, pentru că ne place mult. Când avem toate ingredientele pregătite pe masa de lucru, putem să pornim multicookerul.

Conectăm Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la sursa de curent și setăm programul Brown/Sote pentru 15 minute. Adăugăm uleiul, îl lăsăm să se încingă, apoi adăugăm carnea de iepure și o rumenim bine pe toate părțile, amestecând-o cu spatula de silicon, din dotare. În ultimele 5 minute, adăugăm ceapa verde și usturoiul verde și le amestecăm bine printre bucățile de carne. Apoi adăugăm pasta de roșii amestecată cu dulceața de ardei și ierburile uscate.

După expirarea programului Brown/Sote, așezăm capacul multicookerului și ne asigurăm că butonul supapei este pe poziția închis. Setăm programul Meat/Stew pentru 40 de minute și lăsăm aparatul să-și facă datoria.

După expirarea timpului, comutăm butonul supapei pe poziția deschis și așteptăm să se elibereze tot aburul, înainte de a desface capacul multicookerului.

Adăugăm pătrunjelul verde, tocat și putem să ne răsfățăm cu acest delicios preparat cu pâine, sau cu mămăliguță.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Retete similare

Cheesecake cu ciocolata la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Postat de mitinita

Cheesecake cu ciocolata la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Biscutii se maruntesc si se amesteca impreuna cu untul topit. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava de 20 cm cu partea de jos detasabila.   Ciocolata se rupe in bucatele si se pune...

Citeste continuarea

Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura

Macrou in sos de rosii cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pestele se curata si se portioneaza, se pudreaza cu sare. Rosiile si ceapa verde se spala. Ceapa se taie rondele marunte.   Crock-Pot Express Multicooker cu gătire sub presiune se...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 17.05.2019, 19:31
Pune si pentru mine o portie, te rog!
la 17.05.2019, 19:44
Ooooo, ce bunatate!
la 17.05.2019, 19:47
Mulțumesc, fete dragi!
la 17.05.2019, 20:10
bun bun
la 17.05.2019, 20:17

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking