Gem de visine
Postat de delia64 in Dulceata / Gem 3 Iul 2014 | 9333 vizualizari
Din visinele ramase de la prepararea siropului am facut un gem aromat si gustos .
Il folosesc la prepararea prajiturilor , cornurilor , haiosului si clatitelor .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (26)
la 03.07.2014, 20:49
Foarte bun!
la 03.07.2014, 20:57
Simona
la 03.07.2014, 20:58
Mokuska
la 03.07.2014, 21:40
Il ador
la 03.07.2014, 21:43
Rocsi
la 05.07.2014, 11:40
Motan
la 05.07.2014, 17:13
aromat
la 05.07.2014, 23:29
Lavinia
la 09.10.2014, 11:49
foarte bun
la 03.07.2018, 22:56
Buna seara aveti 3 propozitii pe care nu le-am inteles....
Cand fierbe butonat adaugam conservantul , amestecam bine si mai lasam sa dea cateva clocote .
Se aseaza intr-o ladita la dunt uscat pana a doua zi cand asezam borcanele in camara .
Vasul in care facem conservele trebuie sa fie cu fund dublu pentru a nu se lega .
Multumim pt precizari
"butonat" ,"la dunt" ,"pt a nu se lega "
COMENTEAZA