Gem de visine

Postat de delia64 in Dulceata / Gem
3 Iul 2014 | 9333 vizualizari

Din visinele ramase de la prepararea siropului am facut un gem aromat si gustos . Il folosesc la prepararea prajiturilor , cornurilor , haiosului si clatitelor .

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 03.07.2014, 20:49
Foarte bun!
la 03.07.2014, 20:57
Simona
la 03.07.2014, 20:58
Mokuska
la 03.07.2014, 21:40
Il ador
la 03.07.2014, 21:43
Rocsi
la 04.07.2014, 23:50
la 05.07.2014, 11:40
Motan
la 05.07.2014, 17:13
aromat
la 05.07.2014, 23:29
Lavinia
la 09.10.2014, 11:49
foarte bun
la 03.07.2018, 22:56
Buna seara aveti 3 propozitii pe care nu le-am inteles....
Cand fierbe butonat adaugam conservantul , amestecam bine si mai lasam sa dea cateva clocote .

Se aseaza intr-o ladita la dunt uscat pana a doua zi cand asezam borcanele in camara .

Vasul in care facem conservele trebuie sa fie cu fund dublu pentru a nu se lega .
Multumim pt precizari
"butonat" ,"la dunt" ,"pt a nu se lega "

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking