Postat de delia64 in Dulceata / Gem 3 Iul 2014 | 9378 vizualizari
Din visinele ramase de la prepararea siropului am facut un gem aromat si gustos .
Il folosesc la prepararea prajiturilor , cornurilor , haiosului si clatitelor .
la 03.07.2014, 19:08 tot eu sunt!pot sa cer si putin gem?
la 03.07.2014, 19:28 Mult de lucru dar bun
la 03.07.2014, 19:35 KUKIBELLA
la 03.07.2014, 19:35 place!
la 03.07.2014, 19:38 Claudia , cu mare drag !!!
la 03.07.2014, 19:39 Babi , fac cu multa placere si nu mi se pare greu !!!
la 03.07.2014, 19:39 Mirela
la 03.07.2014, 19:50 Dar nu prea am înțeles asta: ”Cand fierbe butonat adaugam conservantul , amestecam bine si mai lasam sa dea cateva clocote .”, adică fierbe butonat
la 03.07.2014, 19:54
la 03.07.2014, 20:11
la 03.07.2014, 20:15 Cris , fierbe tare si din loc in loc se formeaza balonase care stropesc tot in jur , la noi se spune clocoteste .Sper ca intelegi .