Gem de visine

Postat de delia64 in Dulceata / Gem
3 Iul 2014 | 9378 vizualizari

Din visinele ramase de la prepararea siropului am facut un gem aromat si gustos . Il folosesc la prepararea prajiturilor , cornurilor , haiosului si clatitelor .

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 03.07.2014, 19:06
la 03.07.2014, 19:08
tot eu sunt!pot sa cer si putin gem?
la 03.07.2014, 19:28
Mult de lucru dar bun
la 03.07.2014, 19:35
KUKIBELLA
la 03.07.2014, 19:35
place!
la 03.07.2014, 19:38
Claudia , cu mare drag !!!
la 03.07.2014, 19:39
Babi , fac cu multa placere si nu mi se pare greu !!!
la 03.07.2014, 19:39
Mirela
la 03.07.2014, 19:50
Dar nu prea am înțeles asta: ”Cand fierbe butonat adaugam conservantul , amestecam bine si mai lasam sa dea cateva clocote .”, adică fierbe butonat
la 03.07.2014, 19:54
la 03.07.2014, 20:11
la 03.07.2014, 20:15
Cris , fierbe tare si din loc in loc se formeaza balonase care stropesc tot in jur , la noi se spune clocoteste .Sper ca intelegi .
la 03.07.2014, 20:18
Tarasmariana
la 03.07.2014, 20:27
Cleme
la 03.07.2014, 20:41
Tare bun!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking