Gemul de caise, vis de vară pentru iarnă
Postat de gratziela in Dulceata / Gem 18 Iul 2011 | 5303 vizualizari
Gemul de caise este minunat, parfumat, unic. Şi când spun că este unic nu exagerez. Este ca o fată foarte frumoasă, dar năzuroasă, cu mofturi şi dacă nu eşti atent, devine acră precum…
Reţeta aceasta este o reţetă pe care am testat-o ani la rând şi care dă rezultatele aşteptate. Este un hibrid dintre două reţete ale unor bune prietene, care, cu mulţi ani în urmă mi-au dezvăluit reţetele lor. Eu am luat cam ce am crezut că este mai bine şi aşa a luat naştere reţeta mea.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 19.07.2011, 00:39
imi place mult
la 19.07.2011, 07:29
Intr-adevar gemul de caise este unic
Eu le decojesc primadata si apoi fac gemul.....
la 19.07.2011, 08:19
bun bun
la 19.07.2011, 08:57
la CAT DE SCUMPE SUNT CAISELE ANUL ASTA ..EU MAI ASTEPT!!!
la 19.07.2011, 09:25
f bun gemul tau si parfumat
la 19.07.2011, 15:32
Mmmmmmmmmmmmmmm , ce parfum , ce aroma
la 19.07.2011, 15:50
foarte bun
la 19.07.2011, 22:51
Sidy,
Si mama decojeste caisele si piersicile cand le face gem sau dulceata, dar eu sunt mai comoda, nu ma deranjeaza cojile, mai ales ca nu se sesizeaza (la caise).
la 19.07.2011, 22:54
Ionela,
La Galati sunt cu 4-5 lei kg, dar facand comparatie cu visinele (7 lei) pot spune ca sunt ieftine. Un cais il mai ingrijesti, il stropesti, il cureti in fiecare primavara, dar la un visin? Nu faci nimic!
la 20.07.2011, 09:13
si soacra'mea face tot asa Cu samburi de caisa e delicioasa
la 20.07.2011, 09:37
Grozava!
eu n-am pus samburii ca mi-o fo' lene sa-i sparg
Soacra lu' Ina pune, dar Ina la cat de puturoasa este io pun pareu ca nu i-ar pune
))))
la 20.07.2011, 16:15
gaby_d,
si mi-a fost lene (sincer!!!), dar am reusit sa "conving " pe cineva (caruia ii place foarte mult gemul) si asa caisele s-au procopsit cu miezul de samburi.
COMENTEAZA