Gemul de caise, vis de vară pentru iarnă
Postat de gratziela in Dulceata / Gem 18 Iul 2011 | 5313 vizualizari
Gemul de caise este minunat, parfumat, unic. Şi când spun că este unic nu exagerez. Este ca o fată foarte frumoasă, dar năzuroasă, cu mofturi şi dacă nu eşti atent, devine acră precum…
Reţeta aceasta este o reţetă pe care am testat-o ani la rând şi care dă rezultatele aşteptate. Este un hibrid dintre două reţete ale unor bune prietene, care, cu mulţi ani în urmă mi-au dezvăluit reţetele lor. Eu am luat cam ce am crezut că este mai bine şi aşa a luat naştere reţeta mea.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 18.07.2011, 22:16
imi place mult cum iti descrii mereu preparatele iar gemul de caise chiar este senzational de bun
la 18.07.2011, 22:36
pai, iarna cand vin colindatorii, ii intampini doar cu 650g de gem? de ce sa ''ardem focul de pomana''?frumosa descriere!
la 18.07.2011, 22:53
Mmmmmmmmm parfum,daruire,migala si stropul de vacanta ce mi-l doresc minunat Gratziela
la 18.07.2011, 23:00
Splendoare Gratziela draga mea...splendoare... cu o aroma inconfundabila
la 18.07.2011, 23:08
ai pus si miez de samburi in dulceata?
foarte interesant..nu am mai auzit pana acum.Trebuie sa fie un gem excelent..;
la 18.07.2011, 23:15
Teo, 650 inmultesti cu cat de mult iti plac caisele...apoi la iarna "trantesti" o prajiturica minunata cu gem de caise!
Multumesc!
la 18.07.2011, 23:17
Rocsi, habar nu am de ii spunem" gem" (cam comun!), pentru ca la cat este de bun, ar trebui sa-l intitulam altfel!
la 18.07.2011, 23:19
Alinutzika, miezul din samburi se pune in gem de mult timp (si eu am auzit de la atii de mai multi ani). Problema este: cine are rabdare sa sparga samburii!!
la 18.07.2011, 23:21
Imi place mult!
la 18.07.2011, 23:22
Si eu am facut..imi place...
la 18.07.2011, 23:23
Diaconta... cine nu-si doreste o vacanta?! Cu mici si placute aventuri, cu prieteni, cu soare, cu... oh, foarte multe!
Dar eu raman la concluzia ca cele mai reusite vacante sunt doar cele visate si dorite!
la 18.07.2011, 23:26
ai dreptate,dar cum eu imi permit doar franturi de vacanta,incerc sa le fac de neuitat
la 18.07.2011, 23:28
Divainbucatarie, Ionela, cred cu tarie, ca cine nu a incercat macar o data in viata sa faca acest minunat gem, nu stie ce a pierdut: mai mult decat o simpla prezenta in bucatarie, este emotia reusitei precum intalnirea a unui adolescent cu prima dragoste!
la 18.07.2011, 23:32
Diaconta,
... si cred ca sunt mult mai reusite, sunt precum jocul de puzzle, fiecare cu misterul si farmecul lor!
O seara placuta!
COMENTEAZA