Ghiveci calugaresc
Postat de RODIMUR in Mancaruri de post 24 Mar 2018 | 17381 vizualizari
Pentru a diversifica mâncarea de post am făcut astăzi un ghiveci călugăresc care a ieșit mai bun decât oricând și foarte repede. Legumele s-au preparat înăbușit, iar condimentarea minimă, cu sare și piper au făcut ca în această mâncare să regăsesc gustul natural, plăcut și dulce al ingredientelor preparate blând, nu agresiv.
Iată de ce, ghiveciul călugăresc este o recomandare de mâncare sănătoasă și naturală în post.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (36)
la 24.03.2018, 21:26
Chiar nu am pregatit de mult un ghiveci si chiar am sa pregatesc saptamana viitoare, mai ales ca sotul meu iubeste mancarurile cu multe legume!
la 24.03.2018, 21:46
Foarte apetisant arata!
la 24.03.2018, 22:07
Imi place ghiveciul !
la 24.03.2018, 22:21
Bine, Rocsi... Vei face la fel ca mine...Nici eu n-am mai făcut de câtva timp ghiveci...
la 24.03.2018, 22:21
Mulțumesc frumos, Corinuța!
la 24.03.2018, 22:22
Mă bucur, Georgiana! De data asta a ieșit minunat...Mai ales că nu mai făcusem de mult... yahoo06.gif
la 24.03.2018, 22:29
Delicios!Acum in post pica de minune!
la 24.03.2018, 22:38
Așa e, Katty! De asta l-am și făcut și a ieșit tare bun!
la 24.03.2018, 23:39
la 25.03.2018, 09:09
arata minunat ghiveciul tau!
la 25.03.2018, 09:40
Mulțumesc frumos, Mihaela! Este și tare bun...!
la 25.03.2018, 23:41
Ce bine arată! O bunătate!
la 26.03.2018, 00:04
Mulțumesc frumos, Oana! Da, a ieșit mai bun ca oricând!
la 26.03.2018, 17:30
Concentrat de vitamine
la 26.03.2018, 17:34
Da, foarte moale, plăcut, bun și sănătos... Mulțumesc, Mihaela!
COMENTEAZA