Ingrediente
- 1, 5 kg rosii
- 5-6 cepe mari
- 3 ardei kapia
- 1 ardei gras verde
- carne/ piept de pui
- 5o ml ulei
- 1 catel mic de usturoi
- patrunjel verde
- 1/2 lingurita zahar
- sare
Mod de preparare
Mai intai taiem ceapa cubulete si o punem la prajit in uleiul incins.
Intre timp tocam ardeiul julienne sau cubulete si dam rosiile pe razatoare.
Adaugam ardeiul si rosiile peste ceapa, adaugam si carnea de pui prajita si lasam pe foc aproximativ 20-25 de minute pana cand legumele sunt gatite suficient. Adaugam zahar si sare si amestecam din cand in cand.
La final adaugam usturoiul si verdeata tocata marunt. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|