Ingrediente
- 2 carnati afumati
- 800 g de ghiveci de legume de casa
- 3 linguri bulion concentrat de rosii
- 1 catel frumos de usturoi
- 1 lingurita pudra de chimbir
- 1 lingura de pudra de tumeric/ curcuma
- sare, piper
- 1 lingura ulei de masline
- patrunjel proaspat
Mod de preparare
Curatati si tocati marunt usturoiul.
Taiati carnatul rondele si rumeniti-l intr-o tigaie cu o lingura de ulei impreuna cu usturoiul, ghimbirul si curcuma.
Scoateti carnatul intr-o farfurie si lasati deoparte.
In aceeasi tigaie varsati ghiveciul de legume, adaugati bulionul de rosii si amestecati.
Lasati sa scada 5 minute, adaugati carnatul si gatiti impreuna inca 5 minute.
Verificati de sare si piper, decorati cu patrunjel tocat.
Serviti cu orez sau cu cartofi prajiti , succes asigurat !
Foarte, foarte bun, incercati!
Pofta Buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|