Ingrediente
- 800 g pulpa de porc taiata cubulete
- 2 linguri ulei
- 4 cepe
- 1 ardei gras rosu
- 1 kg amestec congelat de legume (ardei , morcov, ciuperci, fasole verde)
- 4 cartofi mari
- 5 catei de usturoi
- sare si piper dupa gust
- 1 lingurita cu cimbru
Mod de preparare
Incepem cu carnea, pe care o prajim putin in ulei, apoi adaugam ceapa tocata mare. Saram si tinem pe foc pana devine sticloasa. Adaugam ardeiul, apoi punem legumele congelate. Dupa ce s-au inmuiat putin, punem si cartofii taiati cuburi mari, presaram sare, piper si cimbru si lasam sa fiarba. La final adaugam usturoiul dat pe razatoarea mica si servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|