Ingrediente
- 1 dovlecel cca 300 g
- fasole lata galbena cca 200 g
- 3 cepe de apa
- 1 vanata cca 300 g
- 7 fire de usturoi verde
- 1/2 ardei gras rosu
- 1/2 ardei gras portocaliu
- 150 g morcov
- 5-6 rosii mai mici
- sare
- piper
- ulei cca 60 ml
Mod de preparare
Cica cioroiul asta Crock-Pot gateste in liniste nici o caraiala nu se aude, poti sa-ti faci manichiura, pedichiura-n liniste cat gateste el......
Asadar si prin urmare, pregatim legumele, le curatam, spalam, taiem, apoi punem in vasul slow cooker Crock-Pot 2.4 l uleiul, adaugam legumele in straturi, presaram sare si piper peste fiecare strat, asezam capacul, bagam in priza si setam la functia high si ''uitam'' de el pana hat vreo 4 ore.Cu o 1/2 de ora inainte sa oprim aparatul adaugam rosiile. Acum sigur ca langa ghiveciul asta merge la fix niste fripturision.....si niste castraveti murati din vara asta....
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|