Gnocchi de vizita

Postat de mihaelar63 in Paste
31 Oct 2017 | 3486 vizualizari
Gnocchi de vizita

  Ce se poate prepara mai rapid si mai usor cand esti in deplasare? Bineinteles ca paste . Totul a pornit de la o bucata de cas cu Wasabi care mi-a incitat papilele gustative. M-am descurcat cu ingredientele si ustensilele ce le-am gasit in apartament.

Ingrediente

  • 500 gr gnocchi
  • 400 gr carnati unguresti picanti
  • 300 gr cascaval cu Wasabi
  • 100 gr pesto clasic
  • ketchup
  • sare

Mod de preparare

  1. Pastele se pun la fiert in apa clocotinda, cu sare, respectand timpul indicat pe ambalaj.
  2. Eu fierb pastele mai putin decat timpul indicat pentru ca-mi place a la dente. De exemplu in loc de 8 minute, le fierb 6 minute.
  3. Carnatul se taie rondele si se rumeneste usor intr-o tigaie non-aderenta pana elibereaza putina grasime.
  4. Cascavalul cu wasabi se taie bastonase [nu am avut razatoare].
  5. Pastele se pun intr-o tava si se distribuie pe deasupra carnatul si cascavalul.
  6. Din loc in loc, puneti cu ajutorul unei linguri,pesto si Ketchup.
  7. Dati tava la cuptor sa se gratineze usor, pana casul incepe sa se topeasca.
  8.  Serviti pastele calde. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi de vizita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de paste tricolore cu polonezi si muraturi

Postat de panacris

Salata de paste tricolore cu polonezi si muraturi

Într-un vas special pentru paste sau o oală mai înaltă se pune la fiert cca. 2000 ml apă rece cu sarea de mare. Când apa clocotește se adaugă pastele și se lasă la fiert...

Citeste continuarea

Cus-cus cu nuci si pesmet

Postat de MotanLaOale

Cus-cus cu nuci si pesmet

Cus-cus-ul se fierbe conform indicatiilor de pe ambalaj. Nucile se macina fin. Cus-cus-ul fiert se scurga bine de apa si se amesteca cu uleiul. Se incorporeaza nucile macinate. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2017, 17:54
Bunatate
la 31.10.2017, 17:56
In apartamentul acela am gasit 5 minunate carti de bucate cu imagini , probabil ramase de la un fost chirias[a]
Singurul impediment a fost ca erau in norvegiana )
la 31.10.2017, 17:57
Adele , am avut langa ele ,, salata '' de bere bruna
la 31.10.2017, 18:13
Yamiii delicios!
la 31.10.2017, 18:33
După ceea ce citim și vedem, a ieșit o bunătate de mâncare, cu tot ce trebuie pentru a satisface toate gusturile!

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking