Gnocchi de vizita

Postat de mihaelar63 in Paste
31 Oct 2017 | 3494 vizualizari
Gnocchi de vizita

  Ce se poate prepara mai rapid si mai usor cand esti in deplasare? Bineinteles ca paste . Totul a pornit de la o bucata de cas cu Wasabi care mi-a incitat papilele gustative. M-am descurcat cu ingredientele si ustensilele ce le-am gasit in apartament.

Ingrediente

  • 500 gr gnocchi
  • 400 gr carnati unguresti picanti
  • 300 gr cascaval cu Wasabi
  • 100 gr pesto clasic
  • ketchup
  • sare

Mod de preparare

  1. Pastele se pun la fiert in apa clocotinda, cu sare, respectand timpul indicat pe ambalaj.
  2. Eu fierb pastele mai putin decat timpul indicat pentru ca-mi place a la dente. De exemplu in loc de 8 minute, le fierb 6 minute.
  3. Carnatul se taie rondele si se rumeneste usor intr-o tigaie non-aderenta pana elibereaza putina grasime.
  4. Cascavalul cu wasabi se taie bastonase [nu am avut razatoare].
  5. Pastele se pun intr-o tava si se distribuie pe deasupra carnatul si cascavalul.
  6. Din loc in loc, puneti cu ajutorul unei linguri,pesto si Ketchup.
  7. Dati tava la cuptor sa se gratineze usor, pana casul incepe sa se topeasca.
  8.  Serviti pastele calde. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi de vizita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri de paste cu pui

Postat de madi_marin

Rulouri de paste cu pui

Se pune la fiert apă sărată pentru foile de lasagna. Când clocoteşte se adaugă câte o foaie pe rând şi se lasă să se înmoaie. Se scot pe o farfurie unsă cu...

Citeste continuarea

Gnocchi cu creveti in sos de portocale

Postat de gurita_ta2005

Gnocchi cu creveti in sos de portocale

Gnocchi se pun la fiert in apa sarata, se lasa timpul scris pe ambalaj. Crevetii se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si ceapa taiata julienne pana se inmoaie putin. Portocala o spalam, o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2017, 17:54
Bunatate
la 31.10.2017, 17:56
In apartamentul acela am gasit 5 minunate carti de bucate cu imagini , probabil ramase de la un fost chirias[a]
Singurul impediment a fost ca erau in norvegiana )
la 31.10.2017, 17:57
Adele , am avut langa ele ,, salata '' de bere bruna
la 31.10.2017, 18:13
Yamiii delicios!
la 31.10.2017, 18:33
După ceea ce citim și vedem, a ieșit o bunătate de mâncare, cu tot ce trebuie pentru a satisface toate gusturile!

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking