Gogosari in otet

Postat de Bunica in Muraturi
11 Sep 2009 | 100028 vizualizari
Gogosari in otet

Cu aceasta reteta nu se da gres .

Ingrediente

  • 5 kg.go gosari
  • 500g.zahar
  • 250g.sare
  • 500 ml. otet
  • boabe de mustar,
  • boabe de piper

Mod de preparare

Se spala gogosarii, se taie in sferturi si se pun intr-o oala de 10l.

Se amesteca sarea cu zaharul si se pune peste gogosarul taiat.

Se amesteca bine cu mana si se acopera cu un capac.

Se lasa 24 de ore,ca sa-si lase un suc.

Se scoate gogosarul si se pune in borcane de marimi diferite(dupa dorinta fiecaruia),se pun boabele de mustar si de piper. Peste toate se toarna zeama lasata de gogosari amestecata cu otetul.

Se capseaza borcanele si se pun in camara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (50)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece

Postat de Ksenya

Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece

Iata cum se prepara Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece Am spalat bine prunele, le -am pus pe un prosop si le-am scos samburii. M-am apucat de...

Citeste continuarea

Salata de legume cu sos de mustar

Postat de panacris

Salata de legume cu sos de mustar

Legumele se spală, curăță și feliază subțire. Eu m-am ajutat cu Phiilică, robotul de bucătărie, morcovii rași pe răzătoarea mare, iar celelalte legume rase pe rindea 😉...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.09.2009, 19:45
Buni, zeama de la gogosari cu otetul se mai fierbe? Sau doar se amesteca si gata? Nu se mai fierb nici la bain-marie? E atat de simplu!
la 14.09.2009, 20:47
Oana., zeama cu otetul nu se mai fierbe. Se amesteca in vasul in care ai pus gogosarul si se toarna peste gogosari in borcane.
la 04.04.2010, 12:38
am pus odata si nu mi-au iesit, dar acum vad unde am gresit, eu am pus si otetul impreuna cu zaharul si apa si am lasat 24 de ore...offf tare greu dak nu are cine sa te invete, multumesc tare mult bunica pt reteta
la 02.09.2010, 22:33
deliciosi
la 02.09.2010, 23:28
o reteta minunata si eu o folosesc si tare-mi plac ca seamana cu castravetii bulgaresti,dulci-acrisori

Vezi toate comentariile (50)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking