Gogosari in otet, la rece
Postat de merisor67 in Muraturi 12 Sep 2018 | 19001 vizualizari
Am două rețete de gogoșari în oțet: una în care fierb oțetul cu zahărul și pe cea de față Gogoșari în oțet preparați la rece.
Diferența între cele două rețete, este că în a doua, gogoșarii rămân mai crocanți pe tot parcursul păstrării, însă favorita mea, trebuie să recunosc, este cealaltă variantă.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (19)
la 12.09.2018, 10:38
Foarte buni, gogoșarii în oțet! Mai am, de anul trecut, dar tot voi mai face câteva borcănele...!
la 12.09.2018, 10:45
Mulțumesc, Rodica! Și eu mai am, dar tot mai fac.
la 12.09.2018, 12:11
faina reteta.Am pus si eu zilele trecute.
Eu am pus si otetul impreuna cu sarea si zaharul peste gogosari.
Cred ca rezultatul este tot pe acolo.
Bravo!
la 12.09.2018, 12:23
la 12.09.2018, 13:46
Sunt minunati. Eu pun si otetul odata cu zaharul si sarea.
la 12.09.2018, 14:18
Foarte buni!
la 12.09.2018, 14:19
Ce mult imi plac...si ce frumos infrumusetezi si borcanele
la 12.09.2018, 14:49
Am pus si eu un borcan acum vreo doua saptamani, tot la rece, am zis ca e pentru mai incolo, dar s-a mancat deja jumatate... Ce autocolante frumoase! Iar gogosarii foarte buni!
la 12.09.2018, 15:29
Vă mulțumesc, tuturor, pentru aprecieri și păreri!
la 12.09.2018, 16:00
Am citit gogoși in oțet Ma tot întrebam cum or fi alea?😅
la 12.09.2018, 16:07
buni buni
la 12.09.2018, 16:15
excelent
la 12.09.2018, 16:42
Buniiii )))
la 12.09.2018, 18:43
P.S. și mie tot la cald îmi plac )
la 12.09.2018, 21:27
ce dragute sunt etichetele )
COMENTEAZA