Gogosari marinati

Postat de medioto59 in Conserve
15 Oct 2010 | 15486 vizualizari
Gogosari marinati

Ingrediente

  • 10 kg gogosari
  • 2 l otet
  • 1/2 kg zahar
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri sare
  • 4 linguri miere
  • 2 bucati hrean
  • boabe de piper
  • foi de dafin
  • boabe de mustar

Mod de preparare

Curatam ,spalam  si apoi taiem in 4 gogosarii.Intr-o oala mai mare (eu am folosit ceaunul) se face urmatorul amestec:otet, zahar,sare, ulei,miere, boabe de mustar, boabe de piper si foile de dafin.Amestecam bine.Dam la foc si cand aceasta zeama incepe sa clocoteasca adaugam gogosari taiati atata cat sa fie acoperiti de lichid.Lasam circa 1-2 min,. dupa ce incepe sa clocoteasca iarasi.Cu ajutorul unei palete ii scoatem si ii punem intr-un vas.Se repeta aceasta operatie pana cand terminam gogosarii.

Atat gogosarii cat si lichidul se lasa sa se racoreasca dupa care incepe sa se repartizeze in borcane mai intai gogosarii dupa care si zeama.Curatam si apoi taiem hreanul in bucati mai mici si adaugam in fiecare borcan.Capacim si .........pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari marinati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de pui cu ciuperci si porumb in straturi

Postat de mihaelar63

Salata de pui cu ciuperci si porumb in straturi

Legumele se fierb impreuna cu pieptul de pui ca si pentru o supa . Eu am mai fiert in aceasta zeama un os de vita . Legumele si pieptul de pui racite le-am folosit la salata . Zeama...

Citeste continuarea

Piept de pui umplut cu cabanos si gogosari marinati

Postat de mihaelar63

Piept de pui umplut cu cabanos si gogosari marinati

Pieptul de pui se spala si se usuca de excesul de apa cu ajutorul servetelor .  Gogosarul marinat se scoate din borcan si se scurge de zeama . Alegeti un cabanos uscat si subtire pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2010, 21:02
draga medi cea harnica...imi plac mult
la 15.10.2010, 21:04
la 15.10.2010, 21:28
la 15.10.2010, 21:52
harnicutzo
la 16.10.2010, 01:32
fac si eu ceva asemanatorsuper buni dau 5 f primesc un borcan?

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking