Ingrediente
- 9 gogosari mari frumosi
- o varza mica alba
- o jumatate de varza mica rosie
- 1 morcov mare
- 1 radacina mare de hrean
- 1 ceapa( daca nu va place renuntati)
- 1 lingurita miere
- o lingura ulei de masline
- o lingura otet de mere
- o lingura otet de Modena
- sare dupa gust
Mod de preparare
Se razuie sau se toaca din cutit varza, morcovul, hreanul, ceapa, se freaca cu sare si se strnage in pumn pentru a scoate si putina zeama.
Se adauga uleiul, otetul se potriveste de gust si cu aceasta salata se vor umple gogosarii spalati si curatati de seminte.
Este bine sa se consume pana a doua zi, daca intentionati sa tineti gogosarii doua trei zile, renuntati la ceapa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu salata de toamna ruseasca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|