Gogosi cu branza

Postat de antici_gabytza in Dulciuri
13 Ian 2013 | 13905 vizualizari
Gogosi cu branza

Ingrediente

  • 3 oua
  • 100 g unt
  • 200 g iaurt
  • 100 g zahar
  • coaja si zeama de la o lamaie
  • 1 cub drojdie
  • 1 praf de sare
  • 200 ml apa minerala

umplutura

  • cca 500 g branza de vaci proaspata
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • coaja de lamaie

Mod de preparare

Intr-un castron amestecam faina cu sarea si zaharul.Facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia dizolvata in putina apa.Adaugam untul moale,iaurtul si restul de ingrediente si incepem sa framantam adaugand treptat apa.

Acoperim cu un prosop si lasam sa creasca intr-un loc calduros.

intr.un alt bol branza o amestecam cu restul ingredientelor.

Dupa ce a crescut aluatul intindem coca intr-o foaie dupa care taiem bucati peste care adaugam umplutura in mijloc pe fiecare bucata.

Impaturim unind capetele presand bine cu degetele.

Le prajim in baie de ulei pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel absorbant.

Se pot servi simple sau pudrate cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert gogosi cu branza si gem, la cuptor

Postat de mirela0911

Desert gogosi cu branza si gem, la cuptor

Pentru inceput se prepara maiaua. Intr-o cratita se incalzesc usor 100 ml lapte. Se adauga 1 lgt zahar, 3 lg faina si drojdia proaspata. Se amesteca bine apoi se lasa 15 minute sa creasca. In...

Citeste continuarea

Desert gogosi pufoase cu branza

Postat de sufletista

Desert gogosi pufoase cu branza

Cernem faina intr-un bol incapator, facem o adancitura in mijloc si adaugam drojdia dizolvata in 100 ml lapte caldut, apoi lasam la dospit 5 min, adaugam ouale batute cu zaharul, sarea, coaja de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.01.2013, 19:37
as cam vrea si eu o bucatica
la 13.01.2013, 19:45
si eu
la 13.01.2013, 19:48
parca mai bune sunt din sat as vrea si eu o bucatica
la 13.01.2013, 19:52
desigu mitinita si privatelaura
la 13.01.2013, 19:53
normal lau

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking