Gogosi cu dulceata de capsuni

Postat de Alepaty in Dulciuri
24 Sep 2015 | 3250 vizualizari
Gogosi cu dulceata de capsuni

Simplu, asa-i? Dar mereu delicios oricum ar fii,cu zahar pudra sau dulceata,sunt foarte bune!

Ingrediente

  • 400 g faina
  • coaja de la o lamaie
  • 1 pahar de lapte
  • 30 g drojdie proaspata
  • un praf de sare
  • o lingurita de zahar
  • 2 oua.
  • 50 g unt
  • 400 ml ulei
  • dulceata de capsuni

Mod de preparare

Primul lucru punem laptele la incalzit pe foc apoi adaugam drojdia si zaharul si lasam aproximativ 15 minute pana fermenteaza.

Intr-un bol sau cratita, punem faina, ouale, praful de sare, coaja de lamaie, untul topit si peste drojdia  si plamadim pana cand nu se mai lipeste de maini.

Lasam la crescut cam o ora, apoi pe o planseta intindem aluatul si cu o ceasca sau cu gura unui pahar decupam gogosile.

Le punem in baia de ulei si le scoatem cand sunt rumene.

Se servesc cu orice fel de dulceata, branza. Eu le-am uns cu o dulceata de casa de capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gogosi umplute cu dulceata de capsuni

Postat de stefy_a

Gogosi umplute cu dulceata de capsuni

Intr-un vas, drojdia uscata se amesteca cu faina si cu sarea si apoi se adauga apa calduta si se framanta pana ce aluatul se dezlipeste de  vas Apoi se pune ulei pe maini, cate un pic si se...

Citeste continuarea

Gogosi umplute cu dulceata de capsuni

Postat de Diana_Maria

Gogosi umplute cu dulceata de capsuni

Intr-un vas, drojdia uscata se amesteca cu faina si cu sarea si apoi se adauga apa calduta si se framanta pana se dezlipeste de pe vas. Apoi se pune cate putin ulei pe maini pana incorporam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.09.2015, 18:29
la 24.09.2015, 18:30
Ce buneee!
la 24.09.2015, 18:33
la 24.09.2015, 18:39
la 24.09.2015, 18:46
gustoase!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking