Gogosi de post cu mere si banane

Postat de epurasha2bb in Mancaruri de post
17 Mar 2011 | 11835 vizualizari
Gogosi de post cu mere si banane

delicioase!

Ingrediente

  • Iata ingredientele pentru 3 farfurii adanci pline cu gogosi:
  • 1/2 ceasca cu ulei
  • 1 ceasca cu lapte de soia sau iaurt vegetal
  • 2 linguri apa calduta
  • 2 linguri sifon
  • 1 cub de drojdie
  • 1 ceasca de zahar (aproximativ 100 g)
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar
  • 1 mar mare
  • 1 banana
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se topeste drojdia intr-o cescuta cu apa calduta si o lingurita de zahar.

Se scoate faina din timp in bucataria incalzita si apoi se cerne intr-un vas incapator.Se face o gropita cu pumnul in mijloc si se pune drojdia topita in apa calduta.Se amesteca sifonul cu iaurtul/laptele de soia, bicarbonatul si zaharul, se adauga in mijloc peste faina si se framanta o coca adaugand cate putin ulei.Apoi se lasa la dospit la cald acoperita cu un servet curat.Cand s-a dublat volumul aluatului dupa cam o ora se intinde cu mana pe suprafata de lucru infainata usor si se presara cubulete mici de mar si banana.Se presara apoi zahar peste fructe.Se ruleaza aluatul peste fructe si se taie rondele care se indoaie cu mana ca o cochilie de melc.Se prajesc in mult ulei incins si se servesc pudrate cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi de post cu mere si banane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gogosi de post cu mere si banane

Postat de sufletista

Gogosi de post cu mere si banane

Intr-un pahar se amesteca drojdia cu apa calduta si o lingura de zahar, se lasa 10 minute sa faca besicute deasupra. Se cerne faina intr-un lighean, se adauga zaharul si sarea. Se amesteca si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2011, 10:12
Interesant! Si cu siguranta gustoase!
la 17.03.2011, 10:24
la 17.03.2011, 10:44
super bune
la 17.03.2011, 11:16
la 17.03.2011, 11:38
MULTUMESC FETELOR!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking