Gogosi in 6 arome diferite

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
4 Iun 2010 | 5835 vizualizari
Gogosi in  6 arome diferite

fiecare dupa preferinta ..................asa ca au iesit 6

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • 470 ml lapte(sau apa)
  • 80 ml ulei masline
  • 1 lingurita de sare
  • coaja de lamaie
  • Umplutura:
  • bacon 3 feli
  • 3 bucati de carnati de pui
  • 1 felie  piept de curcan
  • gem
  • branza philladelfia
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se pune faina in masina de paine,laptele se incalzeste si se dizolva drojdia in el ,apoi se pune peste faina,la fel si uleiul si coaja de lamaie si sarea se lasa la framantatsi dospit

Intre timp se taie baconul bucatele mici si se prajeste putin,

carnaciori si pieptul de curcan se prajesc putin apoi se taie rondele carnaciori si pieptul de curcan fasii lungi si subtiri

Cand aluatul a dospit se intinde foaie si se umlpu cu bacon ,cu carnaciori,piept curcan,branza,gem ,cu ce va place si apoi se pun la prajit in ulei bine incins

Eu am facut in forme diferite putin sa le putem deosebi

A doua zi sant si mai bune si mai gustoase daca sant tinute in punga de plastic se inmoaie extraordinar de bine

Am facut si simple si le-am pudrat cu zahar,cu bacon ,carnaciori,piept cu curcan,gem si cu branza,mai voiau si cu ciocolata dar dupa ce mi sa desfacut una cu gem in cratita cu ulei............noroc ca eram pe sfarsit...........a curs tot gemul in ulei..............se mai intampla

Am facut din toate cate 6-7 bucati iar simple  sincer nu stiu au fost multe in diferite forme cu pitici langa mine ............fiecare cu forma lui cu moftul lui

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi in 6 arome diferite" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (40)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Budinca de paine, oua si sunca

Postat de diaconta

Budinca de paine, oua si sunca

Pâinea am taiat-o cubulete. Am batut ouale cu un praf de sare si piper,apoi am adaugat laptele si smântâna,am razuit si o parte de cascaval. Am pus ouale peste bucatile de...

Citeste continuarea

Orez cu legume - Philips Multicooker

Postat de Dya

Orez cu legume - Philips Multicooker

Tocam legumele. le asezam in vasul multicooker-ului si le calim in 2-3 linguri cu ulei, alegand din MENU programul FRY pentru 10 minute. Condimentam apoi dupa gust, adaugam orezul spalat in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.06.2010, 23:32
fetete masa e pusafiecare dupa preferinta poate sa aleaga cu ce doreste
la 05.06.2010, 00:04
eu vreau din toateeee
la 05.06.2010, 00:04
eluta prima pai atunci ai posibilitatea sa ieicate vrei
la 05.06.2010, 00:06
ela dar parca ai zis ca azi mancam de la tinesau nu am inteles bine?
la 05.06.2010, 00:10
azi,da,adica sambata,mai pe dimineata ca acum sunt franta de oboseala,ma duc si eu in pat langa cristi ca e tare suparat pe mine cica prefera sa stau langa el decat sa ii fac de mancare,ca el traieste cu dragoste,nu cu mancare

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking