Gogosi rulate cu branza

Postat de robert_badica in Dulciuri
9 Mai 2015 | 8048 vizualizari
Gogosi rulate cu branza

Aceasta reteta,imi place foarte multe! Sunt ca niste langosi umpluti, sunt pufoase si moi! Delicioase!

Ingrediente

  • 2 oua
  • 25 g drojdie proaspata
  • 400 ml lapte
  • 1 kg faina
  • 150 g zahar alb
  • coaja de portocala
  • Umplutura:
  • 200 g branza sarata

Mod de preparare

Intr-un castron, punem laptele, ouale, drojdia sfaramata si zaharul. Punem amestecul pe foc. Amestecam. Cand amestecul s-a incalzit, il luam de pe foc. Intr-un bol incapator, cernem faina. Formam o gaura in aluat si punem amestecul caldut si coaja de portocala. Framantam cu mana, pana cand aluatul este devine omogen! :)

Acoperim aluatul cu un prosop curat,si il lasam la loc caldut, ferit de curent, pentru a creste frumos! Dupa ce a crescut,iar volumul lui s-a dublat, taiati bucati relativ egale din el. Luam o bucata, o intindem cu un sucitor si o taiem in patru bucati. Punem o bucacioara de branza, in fiecare bucata din aluat. Impaturim aluatul si le lasam pe o tava.Procedam asa pana ce terminam tot aluatul.

Intr-o cratita, punem ulei. Cand uleiul s-a incins, prajim gogoselele, pe fiecare parte. Scoatem dupa ce s-au rumenit, pe niste servetele de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei. Pudram cu zahar pudra si servim! :)

       

       

       

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi rulate cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Inghetata de catina si zmeura

Postat de Ela68

Inghetata de catina si zmeura

Se pune la hidratat timp de 2-3 ore caju-ul.  Se spala bine catina si se pun in robot fructele pana ce sunt bine zdrobite. Pentru eliminarea samburilor si obtinerea unui suc fin se dau...

Citeste continuarea

Clătite din suc de sfeclă umplute cu cremă de brânză dulce

Postat de panacris

Clătite din suc de sfeclă umplute cu cremă de brânză dulce

Sfecla spălată, necurățată, doar de capete, se taie în felii și se introduce în aparatul de stors fructe/legume și se va obține cca. 50 ml suc de sfeclă. Oul se bate energic...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.05.2015, 21:05
la 09.05.2015, 21:06
Ce bunatate
la 09.05.2015, 21:14
Ia gogoașa neamuleeee!
la 09.05.2015, 21:19
Au sosit gogosile...
la 09.05.2015, 21:26
Ce faine's

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking