Ingrediente
- 2 grapefruit bio
- 2 linguri sirop de artar sau miere
- cimbru uscat
- 1 lingura ulei de masline
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Într-un castron, amestecați siropul de arțar și uleiul de măsline.
Tăiați grapefruit-urile în 2.
Treceți lama cuțitului între coaja și carnea fructului, pretaiati sferturile.
Stropiți jumătățile de grepfrut cu amestecul de sirop și ulei de măsline. Puneti cimbru uscat deasupra.
Puneti-le într-un vas cu 150 ml de apă.
Coaceți timp de 15 minute.
Scoateți-le din vas si puneti-le 5 minute sub grill-ul incins.
Lăsați-le să se răcească și savurați.
Daca ti-a placut reteta noastra "Grapefruit la cuptor cu sirop de artar si cimbru (low carb)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|