Gratar de 1 Mai

Postat de Elena_Daria in Pui
2 Mai 2013 | 2626 vizualizari
Gratar de 1 Mai

Ingrediente

  • pulpe de pui
  • aripioare
  • sos de chili
  • ulei de masline
  • boia iute
  • praf de usturoi
  • usturoi pentru mujdei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Am pregatit totul cu o seara inainte si am lasat sa stea la marinat pana a doua zi.

Am crestat putin pulpele, le-am uns cu putin ulei de masline apoi le-am condimentat cu sare, piper si praf de usturoi.

Pentru aripioarele de pui am facut o marinata din boia iute, sare, piper, sos de chili si putin ulei de masline. 

Se trec aripioarele prin acest amestec si se lasa sa stea la marinat pana a doua zi.

Cand ajungem la destinatie, aprindem focul cu lemne si carbuni, ungem gratarul cu slanina si asezam bucatile de carne.

Se intoarce carnea cand este facuta pe o parte.

Cand este gata se pune intr-un vas si se acopera pentru a se mentine calda pana la servire.

Am servit carnea cu mujdei de usturoi, alaturi de o salata de legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de 1 Mai" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (44)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Somon la gratar cu salata de avocado, ardei gras si porumb

Postat de katty

Somon la gratar cu salata de avocado, ardei gras si porumb

Presaram piper,sare si ierburi de Provence pe bucatile de somn.Ungem cu o pensula pestele cu o lingurita de ulei de masline si il lasam 10 minute in asteptare, dupa care il punem pe gratarul...

Citeste continuarea

Salata de vinete la gratar cu rosii si usturoi

Postat de katty

Salata de vinete la gratar cu rosii si usturoi

Spalam vinetele, le taiem capetele si le feliem. Presaram sare peste ele si le scurgem intr-o sita. Punem vinetele pe gratar, pe ambele parti. Avem grija sa nu le uscam prea tare. Scoatem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.05.2013, 12:14
bun gratarel
la 02.05.2013, 12:19
Cris
la 02.05.2013, 12:20
la 02.05.2013, 12:21
la 02.05.2013, 12:21
wow...ce bunatate!!!

Vezi toate comentariile (44)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking