Gratin de conopida

Postat de Sylvia in Aperitive / Garnituri
21 Mai 2010 | 9444 vizualizari
Gratin de conopida

Daca va ganditi la ce sa faceti pentru cina , va propun acest fel de mancare usor de realizat, aromat si economic.

Ingrediente

  • Avem nevoie pentru 2 persoane de :
  • un manunchi mic de conopida,
  • un ou,
  • o lingura de smantana lejera,
  • 2 linguri de cascaval,
  • sare,
  • piper,
  • optional
  • cateva rosii mici cerise si verdeata marunta pentru final.

Mod de preparare

 spalam conopida si o desfacem in manunchiuri mici,  o asezam intr-un vas termorezistent. Turnam peste ea un amestec facut din ou batut cu smantana si cascaval ras si condimentat bine cu sare si piper. Adaugam si cateva rosii si gata dintr-o joaca de copii am preparat cina    .

 Asezam vasul in cuptorul preincalzit, eu il pun intr-o tava cu apa ca se face mai repede. L-am lasat 15 minute acoperit cu folie de aluminiu si inca 15 minute fara, sa se rumeneasca usor.

  A fost delicios si lejer, puteti sa il faceti cu ce legume doriti. Eu l-am servit presarat cu patrunjel proaspat si alaturi de o salata mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de conopida" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Conopida cu ton la cuptor

Postat de oanapl

Conopida cu ton la cuptor

Desfaci conopida si o fierbi in apa cu sare, timp de 5 minute, apoi o scurgi bine de apa. Ungi cu ulei un vas si il tapetezi cu pesmet. Bati ouale cu smantana si condimentezi dupa gust, cu sare si...

Citeste continuarea

Conopida gratinata

Postat de mihaelar63

Conopida   gratinata

Conopida se fierbe in apa cu sare 10 minute . Aveti grija sa nu fie prea fiarta . in acest caz buchetelele se desfac prea tare . Spalati si curatati legumele . Taiati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.05.2010, 14:18
mie una nu imi place conopida dar imi place ce frumos iti iesi
la 21.05.2010, 14:28
A iesit super ! E adevarat foarte buna si usor de realizat Am ajuns prima si am dat furculitele de rigoare.
la 21.05.2010, 15:21
Bunica va multumesc
la 21.05.2010, 15:22
Rocsi esti draguta, sa stii ca nici nu imi placea inainte dar acumma gasit variante sa o prear si iese e foarte buna.
la 21.05.2010, 15:33
mie imi place, daca nu o vreti voi, eu o vreu arata tare bine

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking