Gratin de cus-cus, cu carne tocata si legume
Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri 12 Mar 2015 | 7263 vizualizari
Nu pot sa spun decat ca a iesit ceva tare bun, o budinca aerata si tare gustoasa!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (31)
la 12.03.2015, 15:38
buna buna
la 12.03.2015, 15:44
la 12.03.2015, 15:59
Ce de fiecare data...de exceptie!
la 12.03.2015, 16:09
arata grozav!
la 12.03.2015, 16:14
asa ma exprim eu la mancarea ta vaiiiiiiiiiii
la 12.03.2015, 16:18
Cred ca tare mult mi-ar placea
la 12.03.2015, 16:22
bun bun
la 12.03.2015, 17:06
Ce bunatate ai facut!
la 12.03.2015, 17:41
bun bun bun
la 12.03.2015, 18:00
ce bine arata!
la 12.03.2015, 18:03
de unde atata ingeniozitate si pricepere?mai da ne si noua foarte bine arata
la 12.03.2015, 19:00
Geo, am trei barbati in casa pentru ei ma straduiesc sa le prepar de fiecare data altceva
la 12.03.2015, 19:00
Multumesc, dragilor!
la 12.03.2015, 19:02
esti un exemplu bun de urmat!
COMENTEAZA